kat ligt en kijkt in de lens

Valentijnsactie: provincie Limburg geeft korting voor sterilisatie huiskatten

dinsdag, 13 februari 2018

Om het aantal zwerfkatten onder controle te houden, voeren de Limburgse gemeenten onder impuls van de provincie Limburg al jaren een diervriendelijke zwerfkattenaanpak. Eén van de hoofddoelstellingen van het provinciale dierenbeleid is het sensibiliseren van katteneigenaars om hun kat te laten steriliseren/castreren.

“Om katteneigenaars te stimuleren om tijdig over te gaan tot sterilisatie/castratie van hun huiskat(er) of kittens organiseren wij een Valentijnsactie. De deelnemende gemeenten geven kortingsbonnen weg van 15 euro (per kater) en 25 euro (per kattin). Deze bonnen kunnen bij de milieudienst aangevraagd worden vanaf morgen, 14 februari 2018. De kortingsbonnen zijn geldig tot 30 september 2018 bij een dierenarts in Limburg”, zegt gedeputeerde van Dierenwelzijn Ludwig Vandenhove.

Lees hier het volledige persbericht over de Limburgse Valentijnsactie.