• Kalender

Platform Toekomst Parochiekerken - provincie Limburg

Parochiekerk Schulen - foto Robin Reynders

Hoe kan de parochiekerk energiezuiniger gemaakt worden? Hoe de ecologische voetafdruk verminderen? Wat is energiedelen en wat zijn energiegemeenschappen? Hoe past energie in een neven- of herbestemming? Tijdens dit netwerkmoment gaan we hier dieper op in.

9.30 u.
Ontvangst

10.00 u.
Verwelkoming door gedeputeerde van Erfgoed en Toerisme Igor Philtjens

10.10 u.
Introductie en voorstelling Platform Toekomst Parochiekerken, door Roel De Ridder

10.25 u.
Voorstelling werking van de provinciale afdeling Erfgoed, door Peter Bloemen en Carolien Goeleven

10.40 u.
Verduurzamen van parochiekerken, door Aletta Rambaut, stafmedewerker Ecokerk

11.30 u.
Case: Sint-Jan Baptistkerk, Schulen (Herk-de-Stad), door Piet Rymen

11.50 u.
Vragenronde

12.00 u.
Netwerkmoment bij een hapje en een drankje

Woensdag, 28 februari 2024

van 9.30 tot 12.00 u.

Provinciehuis - Boudewijnzaal, Universiteitslaan 1, 3500 Hasselt

Organisator

Samenwerking van provincie Limburg - afdeling Erfgoed en Platform Toekomst Parochiekerken

Inschrijven voor 21 februari 2024!

• Kalender
  • Platform Toekomst Parochiekerken - provincie Limburg