Gastfacebooker Karolien Van Nerum

Proef van Noord-Limburg samen met blogster Karolien Van Nerum

vrijdag, 05 juli 2019

Vanaf vrijdag 5 juli neemt Karolien Van Nerum onze facebookpagina van het Limburgsymbool over.

Wie is Karolien Van Nerum?

Karolien Van Nerum (28 jaar) werkt bij Toerisme Lommel en het Glazenhuis. Hiervoor deed ze toeristisch werk in Hamont-Achel en de Duinengordel. Dus de toeristische trekpleisters uit Noord-Limburg kent ze op haar duimpje!

Karolien houdt van fotografie, schrijven, reizen en sporten. Die eerste 3 passies combineerde ze onlangs in een blog: https://karolienvannerum.travel.blog/.

Karolien: “‘Daar is mijn vaderland, Limburgs dierbaar oord!’. Ik voelde me voor het eerst écht Limburger toen ik op m’n 16de voor de eerste keer het volkslied meezong tijdens een Chiro-cantus (mét hand op de borst). Ik hechtte op dat moment niet zoveel belang aan de tekst, maar achteraf gezien blijkt die helemaal te kloppen. Want ik reis graag en vaak, maar er kan niets op tegen het thuisgevoel op Limburgse bodem. In Limburg heb je echt alles: bossen, duinen, waterplassen en culturele steden. Bovendien zijn de locals er vriendelijk en het eten er goed. Wat wil je nog meer? Deze variatie én de ligging aan de Nederlandse grens, maakt Limburg voor mij een unieke provincie.”

Om jullie te inspireren, vertelt ze de komende 2 weken wat je moet zien, doen én proeven in Noord-Limburg op www.facebook.com/limburgsymbool.

Voor échte Limburgse verhalen moet je bij ons zijn!

Blijf op de hoogte van wat er leeft in Limburg. Ontdek waarom zoveel Limburgers elk op hun eigen manier van Limburg houden op www.facebook.com/limburgsymbool.