Folder MAV

Mobiliteitscentrale voor Aangepast Vervoer blijft actief

woensdag, 25 maart 2020

Personen met een mobiliteitsbeperking kunnen in deze moeilijke Corona-tijden beroep blijven doen op de Mobiliteitscentrale voor Aangepast Vervoer (MAV) van de provincie Limburg.

Wie een noodzakelijke verplaatsing nodig heeft, kan de vervoerders van MAV Limburg inschakelen. Al onze vervoerders werken volgens de hygiënische richtlijnen. Er mag één persoon per voertuig vervoerd worden.

MAV Limburg richt zich in het bijzonder op rolstoelgebruikers of personen met een beperking die moeilijk of geen gebruik kunnen maken van het reguliere openbare vervoer.

Heb je vragen of nood aan aangepast vervoer? Neem dan contact op met de medewerkers van MAV Limburg. Dat kan op twee manieren:

• Stuur een e-mail naar mav@limburg.be
  • Spreek je boodschap in op het gratis nummer 0800 17 66 6. De medewerkers nemen dan aansluitend contact met je op.