PNC
  • Kalender

"Vele hemels boven de zevende" in het bos van Nieuwenhoven

affiche van de film

De film "Vele hemels boven de zevende" gaan bekijken op een open plaats in het bos, terwijl de schemering valt, de wind door de bladeren ruist en vogels hun avondzang aanvatten? Het kan!

Provinciedomein Nieuwenhoven ontvangt Film in het Bos, een project van BOS+ en de Gezinsbond. Sowieso een heerlijke bosbelevenis, een leuk avondje uit in een uniek levend decor.

NB: Dit is een voorstelling voor volwassenen.

Vrijdag, 27 juli 2018

om 21.40 u. (deuren open om 20.40 u.)

Waar

Provinciedomein Nieuwenhoven, Nieuwenhoven 1 in 3800 Sint-Truiden, in de boomgaard achter de speeltuin.

Prijs

De inkom is gratis, maar we vragen je wel om in te schrijven via www.bosplus.be/filminhetbos.

Bos+, Gezinsbond en provincie Limburg

Meer info

Wij zorgen voor stoelen, maar je eigen zitje meebrengen mag ook. Een zaklamp en dekentje komen ook van pas.

• Kalender
  • "Vele hemels boven de zevende" in het bos van Nieuwenhoven