Theater op de markt

Provinciaal Domein Dommelhof zoekt jobstudenten voor Theater op de Markt

woensdag, 13 oktober 2021

Voor hun publieksgerichte activiteiten doen provinciale instellingen of -initiatieven graag een beroep op jobstudenten. Het Provinciaal Domein Dommelhof zoekt momenteel studenten om mee te werken aan het herfstfestival "Theater op de Markt" (Pelt) van 25 oktober tot 7 november 2021.

Voorwaarden

Om in aanmerking te komen voor deze studentenjobs, moet je voldoen aan één van volgende voorwaarden:

• een regelmatige student zijn in het hoger of universitair onderwijs
  • een student zijn die zich voorbereidt op de centrale examencommissie
  • een thesisstudent zijn
  • een student zijn die ingeschreven is als vrije leerling.

Voldoe jij aan deze voorwaarden en wil jij mee jouw schouders zetten onder Theater op de Markt? Solliciteer dan snel online!

Ontdek het volledige programma op www.theateropdemarkt.be.

Ons aanbod

Naast een aantrekkelijke verloning kunnen jobstudenten rekenen op maaltijdcheques, een bijdrage in hun woon-werkverkeer (fietsvergoeding of 75 % terugbetaling abonnement openbaar vervoer), een haard- en standplaatsvergoeding en een eindejaarstoelage.

Nog vragen? Stel ze aan Christel Verjans, vacatures@limburg.be of tel. 011 23 78 24.