Promo-afbeelding Vlaams Congres Verkeersveiligheid

Vlaams Congres Verkeersveiligheid 2020

maandag, 13 januari 2020

Op 10 maart 2020 organiseert de VSV, in samenwerking met de stad Turnhout en de Provincie Antwerpen, het grootste verkeersveiligheidscongres van Europa in de Warande in Turnhout. Samen naar nul verkeersdoden in 2050, dat is de missie. Maar met 310 verkeersdoden in 2018 moeten we een tandje bijsteken. Het is nu tijd voor actie!

Voor wie?

Iedereen is welkom op het Vlaams Congres Verkeersveiligheid (VCV), waaronder zéker:

• mobiliteitsprofessionals en beleidsmakers binnen de lokale, provinciale, Vlaamse en federale overheden
  • politie
  • rijlesgevers
  • onderzoekers
  • studenten verkeerskunde
  • leden van belangengroepen en mobiliteitsorganisaties
  • leden van verkeersactiegroepen
  • leden van overlegcommissies

Meer info & inschrijven?

Ontdek het programma van het Vlaams Congres Verkeersveiligheid 2020 en schrijf je in. Tot 18 februari geniet je van vroegboekkorting en bespaar je 25,00 euro.

Ga naar www.vlaamscongresverkeersveiligheid.be.